Äitiyspalvelut

 
I%20will%20be%20glad%20information%20on%

Raskausajan hieronta

Yoga at Home

Synnytyksen jälkeinen palautuminen

Raskaus tuo tullessaan uusia tuntemuksia omassa kehossa. Raskausaikana naisen vartalo käy läpi isoja muutoksia, niin psyykkisiä, fyysisiä kuin hormonaalisia. Kehon muuttuva painopiste aiheuttaa usein monenlaisia lihasperäisiä kiputiloja ja kireyksiä.


Raskausajanhieronnassa äiti pääsee rentoutumaan mukavassa tuetussa kylkimakuuasennossa ja samalla voi kysellä synnytykseen tai kehonhuoltoon liittyvistä askarruttavista asioista. Raskausajan hieronnan tekee siihen erikoistunut koulutettu hieroja.

Kun äiti rentoutuu, myös vauva rentoutuu. Turvalliseen raskausajanhierontaan voitkin tulla luottavaisin mielin. Hoito on sekä äidille, että vauvalle erityinen hyvän olon kokemus. 

Raskausajanhierontaan voit tulla myös juuri synnytyksen jälkeen.

Jos sinulla herää kysyttävää millainen hoito sopii juuri sinulle raskausaikana, älä epäröi ottaa yhteyttä!

Synnytyksen jälkeisissä hoidoissa keskitymme äidin kehon ja mielen hyvinvointiin. Vatsalihasten erkauma on yleinen toimintahäiriö raskauden jälkeen. Joillakin erkauma palautuu itsellään, mutta suosittelemme aina tarkistamaan tilanteen asiantuntijalla synnytyksen jälkeen.

Valittavina hoitoina ovat vatsalihasten erkauman tarkistus ja kuntoutus sekä lantiopohjalihasten vahvistus. Käynnit ovat kestoltaan noin 60min ja sisältävät tarkat ohjeet kotiin. 

 

Raskausajan hieronta 45min - 90min

Turvallinen ja erittäin rentouttava hieronta, jossa odottava äiti saa helpotusta raskauden tuomiin kiputiloihin. Hieronta toteutetaan raskauden vaiheesta riippuen vatsa-, kylki- tai selinmakuulla. Hoito sisältää tarkan haastattelun sekä tutkimisen, jalkakylvyn sekä valipalaa hoidon jälkeen. Käytämme vain puhtaita lunnonmukaisia öljyjä.

Holding Tummy