oakwellness-valmiit-6_edited.jpg

Äitiyspalvelut

 

Raskausajan hieronta

45min 52€ - 90min 79€

Raskaus tuo tullessaan uusia tuntemuksia omassa kehossa. Raskausaikana naisen vartalo käy läpi isoja muutoksia, niin psyykkisiä, fyysisiä kuin hormonaalisia. Kehon muuttuva painopiste aiheuttaa usein monenlaisia lihasperäisiä kiputiloja ja kireyksiä.


Raskausajanhieronnassa äiti pääsee rentoutumaan mukavassa tuetussa kylkimakuuasennossa ja samalla voi kysellä synnytykseen tai kehonhuoltoon liittyvistä askarruttavista asioista. Raskausajan hieronnan tekee siihen erikoistunut koulutettu hieroja.

Kun äiti rentoutuu, myös vauva rentoutuu. Turvalliseen raskausajanhierontaan voitkin tulla luottavaisin mielin. Hoito on sekä äidille, että vauvalle erityinen hyvän olon kokemus. 

Synnytyksestä palautuminen

60min 65€

Synnytyksen jälkeisissä hoidoissa keskitymme äidin kehon ja mielen hyvinvointiin. Vatsalihasten erkauma on yleinen toimintahäiriö raskauden jälkeen. Joillakin erkauma palautuu itsellään, mutta suosittelemme aina tarkistamaan tilanteen asiantuntijalla synnytyksen jälkeen.

Valittavina hoitoina ovat vatsalihasten erkauman tarkistus ja kuntoutus sekä lantiopohjalihasten vahvistus. Käynnit ovat kestoltaan noin 60min ja sisältävät tarkat ohjeet kotiin.