Lahjaideat äidille 9.5.2021

Äitienpäivää vietetään sunnuntaina 9.5.2021. Meiltä ehdit loistavasti tilaamaan ihanat lahjat sunnuntaiksi. Tilaathan lahjakortit viimeistään maanantaina 3.5 mikäli haluat lahjakortin postitse. Valittavana on myös postipaketti 5€ lisämaksusta tai sähköinen lahjakortti sähköpostitse.

Olemme kiinni la 8.5 - su 9.5, joten muistathan noutaa lahjakortit viimeistään perjantaina 7.5.

Alta löydät meidän lahjavinkit öidin hemmotteluun!

 
 
Beauty Care

Kevyet jalat -hoitopaketti

60min 79€

Paketti sisältää virkistävän ja turvotusta helpottavan detox -jalkakylvyn, napakan ja hemmottelevan jalkahieronnan sekä magnesium hoidon jaloille.

Tämän hetken suosituin hoito:

Purentalihashieronta

Purentalihashieronnan kysyntä on kasvanut kovaa vauhtia erityisesti viimeisen vuoden aikana. Kiire, stressi, kasvomaskit ja niskan jännitykset lisäävät paljon narskuttelua ja leuan jännitystiloja.

Pahimmillaan purentalihasten kireys aiheuttaa kovaa päänsärkyä, kuulon heikkenemistä, tinnitusta ja kasvojen alueen kiputiloja. Hoito sopii erityisen hyvin purentavaivoista kärsiville, mutta myös ihan jokaiselle niskan ja hartiaseuden jännityksen kanssa taisteleville.

Hoito on erittäin miellyttävä, rauhallinen ja nopeavaikutteinen. Tässä hoidossa käsittelemme niskan ja kaulan lihakset, rintalihakset, kasvot, päänahan sekä asiakkaan niin halutessa posken sisäpuolen. 

Kevyemmän olon huomaa jo ensimmäisestä hoitokerrasta!

Facial Massage