woman in towel

Erikoishoidot

 

Kaipaatko arkeesi hieman hemmottelua ja rauhoittumista? Vai etsitkö loistavia lahjaideoita ystävälle?
Meiltä löydät laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman ihania erikoishoitoja. Tällä hetkellä erikoishoitoihin kuuluvat Hot Stone Massage eli kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, rentouttavat AntiStress -hieronnat sekä kuivakuppaus. Erikoishoidoissa on yhdistetty rentouttavia eteerisiäöljyjä, kuumia pyyhkeitä ja syvärentouttavia hierontaotteita. 
Huomaathan, että nämä hoidot eivät sovellu raskaana oleville.

 

Intialainen päähieronta

45min 55€

Perinteinen intialainen päähieronta on istualteen tehtävä kuivahieronta. Hoidossa käsitellään napakasti hartiat, niska, rintalihakset ja tientenkin koko pään alue. Lisäksi hoidossa tehdään tehokasta akupainantaa, josta voi saada avun muun muassa päänsärkyyn sekä lihaskipuun. Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman tarkkaa kampausta tai vahvaa hiuslakkaa, pään alueen hieronta on silloin sinulle mukavampi.

Tämän hoidon aikana saat vain sulkea silmäsi ja tehdä oma rentoutusmatka rauhallisen musiikin mukana!

Kuivakuppaus

45min 55€ - 90min 85€

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto. Kuppauksesta saat apua lihashuoltoon ja kireyksiin, esimerkiksi yläselän kiputiloihin.  Hoidossa kuppeja liu'utetaan öljytyllä iholla, jolloin kupin alle muodostuu alipaine. Paine imaiseen pehmytkudosta kupin sisään. Kuppaus tuottaa mukavaa lämmöntunnetta hierotulla alueella. Hoidon jälkeen on hyvin kevyt ja lämmin olo! Huomaathan, että kuivakuppaus voi aiheuttaa iholle hetkellisesti mustelmia tai lieviä verenpurkaumia. Nämä ovat vaarattomia ja poistuvat muutamassa päivässä. Arvioimme aina asiakkaan soveltuvuuden hoitoon ennen sen aloittamista. Näin ollen hoito on aina turvallinen.


Älä epäröi kysyä lisää.

Kuumakivihieronta

60min 79€ - 90min 99€

Hot Stone Massage Eli kuumakivihieronta on ihanan lämmin tehohoito kireille lihaksille. Hoidossa käsitellään haluamasi alue kuumilla basalttikivillä hieroen ja lisäksi klassisen hieronnan ottein. Kuumat kivet avaavat tehokkaasti lihaksia tuntuen samalla hyvin rentouttavilta. Hoito on hyvin rauhallinen, joten pääset varmasti rentoutumaan!

AntiStress -hieronta

45min 55€ - 60min 65€

Oak Wellness:in omat AntiStress hieronnat ovat täydellinen tehohoito kiireestä, stressistä sekä rentoutumisvaikeuksista kärsiville. Hoidossa käytämme rentouttavaa ja lämmittävää öljyä, rauhallisia, mutta napakoita hierontaotteita sekä lämpöhoitoa. Hieronnassa käsitellään laajasti koko yläselkä, olkavarret, rintalihakset, niska ja kaula. Lopuksi saat vielä ihanan päähieronnan, jonka jälkeen lähdet varmasti rentoutuneena! Räätälöimme aina jokaisen hoidon asiakkaan toiveiden mukaan.

Balilainen kokovartalohieronta

120min 119€ - 139€

Balilaisessa hieronnassa käydään lämpimin venyttävin ottein läpi koko vartalo päästä varpaisiin. Hoidossa käytetään troppisia eteerisiä öljyjä sekä hyvin rentouttavia, ja napakoita otteita yhdistellen. Hoito sisältää päähieronnan.

Deluxe hoito sisältää lisäksi hierontaa kuumilla kivillä sekä selän kuorinnan. 

Rentouttava kasvohieronta

45min 55€ - 60min 65€

Rentouttava kasvohieronta on purentalihashierontaa rentouttavampi versio. Hoidossa käsitellään kookosöljyllä sekä argan -öljyllä rintalihakset, niska, kaula ja kasvot. Toisin kuin purentalihashieronnassa, tässä hoidossa  ei käsitellä suun sisäpuolta. Hoito sisältää myös päähieronnan.