Erikoishoidot

Tehokkaita hoitoja ripauksella arjen luksusta

Kaipaatko arkeesi hieman hemmottelua ja rauhoittumista? Vai etsitkö loistavia lahjaideoita ystävälle?

Meiltä löydät laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman ihania erikoishoitoja. Tällä hetkellä erikoishoitoihin kuuluvat Hot Stone Massage eli kuumakivihieronta, intialainen päähieronta, rentouttavat AntiStress -hieronnat sekä kuivakuppaus. Erikoishoidoissa on yhdistetty rentouttavia eteerisiäöljyjä, kuumia pyyhkeitä ja syvärentouttavia hierontaotteita. 

Huomaathan, että nämä hoidot eivät sovellu raskaana oleville. 

woman in towel
 

Tutustu

Kuumakivihieronta

Hot Stone Massage Eli kuumakivihieronta on ihanan lämmin tehohoito kireille lihaksille. Hoidossa käsitellään haluamasi alue kuumilla basalttikivillä hieroen ja lisäksi klassisen hieronnan ottein. Kuumat kivet avaavat tehokkaasti lihaksia tuntuen samalla hyvin rentouttavilta. Hoito on hyvin rauhallinen, joten pääset varmasti rentoutumaan!

Hot Stone Massage

Intialainen päähieronta

Perinteinen intialainen päähieronta on istualteen tehtävä kuivahieronta. Hoidossa käsitellään napakasti hartiat, niska, rintalihakset ja tientenkin koko pään alue. Lisäksi hoidossa tehdään tehokasta akupainantaa, josta voi saada avun muun muassa päänsärkyyn sekä lihaskipuun. Suosittelemme tulemaan hoitoon ilman tarkkaa kampausta tai vahvaa hiuslakkaa, pään alueen hieronta on silloin sinulle mukavampi.

Tämän hoidon aikana saat vain sulkea silmäsi ja tehdä oma rentoutusmatka rauhallisen musiikin mukana!

Image by Sage Friedman

AntiStress -hieronnat

Oak Wellness:in omat AntiStress hieronnat ovat täydellinen tehohoito kiireestä, stressistä sekä rentoutumisvaikeuksista kärsiville. Hoidossa käytämme rentouttavaa ja lämmittävää öljyä, rauhallisia, mutta napakoita hierontaotteita sekä lämpöhoitoa. Hieronnassa käsitellään laajasti koko yläselkä, olkavarret, rintalihakset, niska ja kaula. Lopuksi saat vielä ihanan päähieronnan, jonka jälkeen lähdet varmasti rentoutuneena! Räätälöimme aina jokaisen hoidon asiakkaan toiveiden mukaan.

Varaa aika
Candles

Kuivakuppaus

Kuivakuppaus eli imukuppihieronta on vanha kiinalainen hoitomuoto. Kuppauksesta saat apua lihashuoltoon ja kireyksiin, esimerkiksi yläselän kiputiloihin.  Hoidossa kuppeja liu'utetaan öljytyllä iholla, jolloin kupin alle muodostuu alipaine. Paine imaiseen pehmytkudosta kupin sisään. Kuppaus tuottaa mukavaa lämmöntunnetta hierotulla alueella. Hoidon jälkeen on hyvin kevyt ja lämmin olo! Huomaathan, että kuivakuppaus voi aiheuttaa iholle hetkellisesti mustelmia tai lieviä verenpurkaumia. Nämä ovat vaarattomia ja poistuvat muutamassa päivässä. Arvioimme aina asiakkaan soveltuvuuden hoitoon ennen sen aloittamista. Näin ollen hoito on aina turvallinen. Älä epäröi kysyä lisää.

Traditional%20Chinese%20Medicine_edited.jpg